از دیرباز روشهای گوناگونی برای تشخیص و درمان بیماری های عروقی ابداع شده است.در بین روشهای تشخیص بیماری های عروقی، روش استاندارد طلایی،آنژیوگرافی است.با استفاده از آنژیوگرافی ،می توان با تزریق مواد حاب که داخل رگ را قابل مشاهده می کنند ،اطلاعات کامل و دقیقی از وضعیت عروقی بیماران بدست آورد برای این منظور ،پس از وارد کردن سوزن مخصوص بداخل رگهای پا(یا دست)،سیم قابل ارتجاع ظریفی را وارد رگ کرده و سپس لوله ظریفی (بنام شیت را در داخل رگ بطور موقت قرار می دهیم.
مراقبت های خاص بعدازجراحی قلب قسمت هفتم
برونکواسپاسم برونکواسپاسم شدید حین بای پس قلب و عروق،
نارسایی میترال: قسمت اول
تعریف نارسائی میترال(MR) تعریف نارسایی میترال، درحقیقت جریان برگشتی غیر طبیعی خون از بطن چپ به دهلیز چپ است
نارسایی میترال: قسمت دوم:
دربیماران مبتلابه نارسایی میترال، فشار خون معمولا طبیعی است افزایش نبض شریانی سریع است به ویژه چون زمان جهش در mr بسیار کاهش می یابد در بیمارانی که دهلیز چپ بزرگ شده است ضربه نوک قلب به سمت چپ جابجا و وسیع می شود
نارسایی دریچه میترال: قسمت سوم:
این مقاله، قسمت سوم ازبحث نارسایی میترال ازکلینیک فوق تخصصی دکترهادی زاده(۵ و ۳۲۲۴۲۱۶۴ _ ۰۳۱ ) است.
مراقبت های ویژه پس ازعمل جراحی قلب: قسمت اول:
علت اصلی در مراقبت های خاص پس از عمل جراحی قلب، امکان ترمیم سیستم های فیزیولوژیکی است که توسط عمل جراحی قلب صدمه دیده است. در طی بای پس قلب و عروق، سیستم های گوناگونی در معرض صدمه قرار می گیرند که اغلب ناشی از پاسخ عمومی التهابی است که در نتیجه تماس خون با سطوح مصنوعی وسایل بای پس ایجاد می شود. به د
مراقبتهای ویژه بعدازجراحی قلب قسمت چهارم
مهمترین عامل در ایجاد فيبریلاسیون دهلیزی پس ازعمل جراحی، سن بیمار است کاربرد پیشگیرانه بتابوکرهاممکن است الري محافظت کننده در مقابل ایجاد فیبریلاسیون با فلوتردهلیزی داشته باشند. گاهی ممکن است انفوزیون وریدن اسمولول با دیلتیازم، ریتم فیبریلاسیون با فلوتر دهلیزی را نرمال کند. با ضربان ساز اپیکاردیالی
مراقبت های بعدازعمل جراحی- قسمت پنجم:
غالبامی توان گفت که آتلکتازی شایع ترين عارضه ریوی است و تا۷۰ درصد بیماران روی می دهد. در طی بای پس قلبی ریوی جریان خون ریه ها قطع می شود و ریه تاندودی کلاپس پیدا می کند.
مراقبت های خاص پس ازعمل جراحی: قسمت هشتم
اولیگوری و نارسایی کلیه پس از عمل جراحی: سبب شناسی پس از پای پس قلبی ریوی، بروز اختلال عملکرد کلیه پس از عمل جراحی تا حدود ۳۰ است ولی بروز نارسایی شدید کلیه که نیازمند دیالیز باشد ۱ تا ۵٪ است.
مراقبت های ویژه بعدازعمل جراحی: قسمت نهم:
اختلال عملکرد گوارشی پس از عمل: به نظر می رسد اثرات گوارشی بای پس ناچیز باشد. اکثر بیماران ۴۸ - ۲۴ ساعت پس از اقدامات بدون عارضه قادر به تحمل خوراکی هستند.
_ مراقبت های ویژه بعدازعمل جراحی قسمت دهم:
هیپرگلیسمی (افزایش قندخون): در هنگام هیپوترمی افزایش قند متوسط است و در طی گرم کردن مجدد، افزایش بیشتری می یابد. چنین افزایشی در قند خون تاحدی متأثر از افزایش کورتیزول، کاتکول آمین و هورمون رشد در جریان بای پس است.
مراقبت های پس از عمل جراحی قلب قسمت یازدهم اختلال عملکرد عصبی و عصبی روانی پس ازعمل جراحی قلب
مکانیسم: مکانیسم مسؤول در اکثر صدمات مغزی به دنبال جراحی قلب ماکروآمبولی هوا، ذرات حاصل از آتروم آئورت یا ترومبوز بطن چپ، میکرو آمبولی تجمعات گرانولوسیت، پلاکت و فیبرین و کاهش جریان خون مغز است.
مراقبت های بعدازعمل جراحی قلب قسمت دوازدهم:
داروهاي مدر (داروهای ادرارآور) داروهای مدر(داروهای ادرارآور) دفع آب و املاح را افزایش می دهند. در حالی که اندیکاسیون بالینی اولیه کاربردشان کاهش حجم مایع خارج سلولی است، کاربردهای دیگری نیز بدون ارتباط با این خاصیت دارند. این فصل با یک شکل و خلاصه ای از محل ها و مکانیسم های مولکولی اثر این داروها